tafel-etiquette-cursus-etiquette-diner-lunch

Workshop Tafel etiquette en omgangsvormen

Voor iedereen die er belangstelling voor heeft, verzorgt Distinguished workshops Tafel Etiquette en Omgangsvormen. De workshops Tafel Etiquette vinden plaats in de vorm van etiquette diners of etiquette lunches. Wie individueel advies prefereert, kan bij Distinguished privélessen volgen.

Afhankelijk van uw speciale wensen, besteden wij tijdens zo’n etiquette diner of lunch aandacht aan tafelschikking, gebruik van het couvert, servet, tafelzilver/bestek, het glaswerk, gastheer/gastvrouwschap en het uitbrengen van een toost etc. Vanzelfsprekend gaan wij ook in op goede omgangsvormen in een breder verband. Onze workshops en privélessen vinden in een ontspannen sfeer plaats.

Wij wisselen onze adviezen af met praktijkvoorbeelden, anekdotes, oefeningen en een etiquettequiz. Er is altijd voldoende gelegenheid om vragen te stellen. U kunt een workshop Tafeletiquette aanvragen vanaf vier personen. Privélessen zijn mogelijk voor één of twee personen.

Wat een fantastische avond; dit zullen de cursisten zich lang heugen: speelse humor, professionele deskundigheid, een ongelooflijke feitenkennis en een feilloos gevoel voor de dynamiek van de groep. Chapeau! Een waar genoegen om te aanschouwen. Je hebt je visitekaartje, figuurlijk, op excellente wijze gepresenteerd en daarvoor ben ik je -mede namens mijn opdrachtgever- buitengewoon erkentelijk.

Dr. John Koster, Senior Partner Holland Consulting Group

“Graag wil ik je hartelijk danken voor de prachtige avond die je hebt verzorgd voor de aankomende diplomaten van de IBBZ opleiding, het ‘Diplomaten klasje.’ Het was een zeer plezierige en aangename sfeer die je wist neer te zetten en die bovendien zeer nuttig en leerzaam was. Theorie werd afgewisseld met vele ervaringen en anekdotes. Mijn grote waardering en welgemeende complimenten voor je professionele werk!”

Drs. Mirella van de Noort-Tijhaar, Hoofd Academie voor Internationale Betrekkingen - Ministerie van Buitenlandse Zaken